EVF-Trixxo

Zestigste overname voor Luc Jeurissen

Met de overname van het dienstenchequebedrijf Steam&Clean uit de Antwerpse Kempen heeft de Trixxo-groep van ondernemer Luc Jeurissen de kaap van 60 overnames gerond. Hierdoor komen er nog eens 230 mensen bij in de afdeling die intussen een omzet van 125 miljoen euro draait.

Steam&Clean heeft 4 verschillende vestigingen: Lille, Lichtaart, Pulle en Morkhoven. In 2012 startte het bedrijf als een éénmanszaak met 4 arbeiders. 7 jaar later is de onderneming gegroeid tot een bvba met 216 huishoudhulpen, 12 bediendes en de 2 zaakvoerders (Peggy De Bie en Philip Jacobs). Na dit mooie groeiverhaal is het bedrijf nu overgenomen door de Trixxo-groep. De CEO van de tak Trixxo Home is blij: “Een mooi bedrijf, bovendien actief in een regio waar wij nog weinig aanwezig waren”, zegt Filip Vandenweghe. “Dat verandert nu dus.”

Voor Luc Jeurissen, die in 2006 startte met Trixxo Home (toen nog als strijkatelier Sint-Pieter en poetsbedrijf Work@Home), is het al de 60ste overname sindsdien. Het is vooral dankzij de uitbouw van deze activiteit dat de hele Trixxo-groep momenteel 8.000 werknemers telt. Het beoogde omzetcijfer voor 2019 bedraagt 200 miljoen euro.