Nieuws Limburg Zij nemen deel aan Open Bedrijvendag

Zij nemen deel aan Open Bedrijvendag

Zij nemen deel aan Open Bedrijvendag

Met 550.000 bezoekers is Voka Open Bedrijvendag hét jaarlijkse feest van het ondernemerschap. Volgende zondag 7 oktober is het opnieuw zover en openen honderden bedrijven de deuren voor het grote publiek. In Limburg doen dit jaar 45 ondernemingen mee, waaronder Aperam in Genk en 6 starters.

Per provincie worden er elk jaar 2 steden in de kijker geplaatst. In Limburg gaat het om Beringen en Tongeren, waar respectievelijk 9 en 7 ondernemingen de deuren openen. Al deze bedrijven kunnen via een speciale fietsroute bezocht worden.

Enkele uitschieters in het programma?
De inoxfabriek Aperam in Genk is uitzonderlijk te bezoeken (inschrijven verplicht via reservatiemodule). De ziekenhuizen ZOL en AZ Vesalius geven uitgebreide rondleidingen. Bijzonder zijn zeker het dierencrematorium in Tessenderlo, Bewel in Hasselt, advocatenkantoor Lijnrecht in Tongeren, Monx Koffiebranderij in Zonhoven, businesspark Parc 51 in Hasselt of Truck Center Frederix in Beringen.

Alle deelnemende bedrijven in Limburg vind je terug via deze link.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.