Nieuws Limburg Zilver voor nieuwe smeerslaatjes van Nikita

Zilver voor nieuwe smeerslaatjes van Nikita

Zilver voor nieuwe smeerslaatjes van Nikita

De firma Nikita uit Herk-de-Stad is bekroond met de Eerste Nominatie voor de Gouden Tavola. Dat is een wedstrijd om innovatieve voedingsproducten in de kijker te plaatsen. Ze wordt telkens georganiseerd naar aanleiding van de vakbeurs Tavola, die van 16 tot 18 maart in Kortrijk zal plaatsvinden.

spreadable frnds NikitaHet gamma dat de Eerste Nominatie (vergelijkbaar met de Eerste Eredame, of tweede plaats) voor Nikita in de wacht sleepte, heet Spreadable FRNDS. Het zijn smeerbare slaatjes met een samenstelling van 50 procent groenten en 50 procent zuivel, zonder toevoeging van kunstmatige geur-, kleur-, of smaakstoffen.

Nikita werd in 1960 als De Korenbloem opgericht in Messelbroek (Scherpenheuvel-Zichem). In 1987 opende het bedrijf een vestiging in Herk-de-Stad. In 2011 heeft multinational Irish Dairy Board Nikita verkocht aan de Nederlandse Bieze Food Group.

L.W.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.