Nieuws Limburg Zizoo neemt B2C-klanten van Miranda Liebens over

Zizoo neemt B2C-klanten van Miranda Liebens over

Zizoo neemt B2C-klanten van Miranda Liebens over

Zizoo, de keten van computer- en multimediawinkels met vestigingen in Diepenbeek, Bilzen en Sint-Truiden, heeft de particuliere klanten van Selexion Lipa overgenomen. De deal betekent ook dat Miranda Liebens van Lipa zich voortaan op de B2B-markt zal focussen.

Zizoo is nu 8 jaar actief in Limburg. Er wordt ICT-materiaal en multimedia verkocht en onderhouden. “Onze ambitie is ook dit jaar om te verdubbelen in omzet en in marktaandeel”, aldus zaakvoerder Stefan Devroey. “We gaan dit onder meer doen door bijkomende winkels te openen en overnames te realiseren. Zoals nu de particuliere klanten van Selexion Lipa.”

“Het akkoord laat ons toe om verder te focussen op de ICT-noden van onze businessklanten”, zegt Miranda Liebens, zaakvoerder van Lipa (foto). “Omdat Zizoo zich geëngageerd heeft om onze particuliere klanten met de beste zorgen te omringen, laten we hen met een gerust gemoed over.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Beringen
Beringen

Essec stuurt fixers op pad

Telecom- en IT-groep Essec heeft een nieuwe dienstverlening opgestart. Een team van specialisten zal worden ingezet om op dagbasis IT-infrastructuur… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.