Nieuws Limburg Zonhovense in directie Voka Limburg

Zonhovense in directie Voka Limburg

Zonhovense in directie Voka Limburg

Ze is 30, komt uit Zonhoven en versterkt vanaf 18 januari de directie van Voka Limburg: Manon Beerten is de naam. Als directeur Marketing & Communicatie volgt ze Sofie Bockaert op, die tijdelijk de functie waarnam na het vertrek van Johan Grauwels.

Manon Beerten is Master Bedrijfscommunicatie (KU Leuven) en werkte tot dusver voor de marketingafdeling van Kinepolis Group. Nu maakt ze dus de overstap naar Voka Limburg, waar ze samen met gedelegeerd bestuurder Johann Leten en directeurs Ann Huveners, Axelle Henrard, Cathérine Dreesen, Hans Similon en Kris Claes deel zal uitmaken van het directiecomité.

“Manon zal met haar ervaring bijdragen aan een gerichte communicatie- en marketingstrategie om onze leden-ondernemingen op de best mogelijk manier in de kijker te zetten en te ondersteunen”, zegt Johann Leten. “Ze kan alvast verder bouwen op het goede werk van Sofie Bockaert. We zijn Sofie erg dankbaar voor haar bijdrage en wensen haar veel succes met haar volgende freelance-opdrachten.”

Reageer op dit bericht

Reacties

Lieve J. 2021-01-12 13:43:26

Van harte gefeliciteerd Manon, you go Girl!

Heide C. 2021-01-11 08:20:23

Proficiat Manon! Succes!

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.