Nieuws Limburg Zonhovense ondernemers doen mooie overname in Alken

Zonhovense ondernemers doen mooie overname in Alken

Zonhovense ondernemers doen mooie overname in Alken

Mineral Composite, het Alkense bedrijf van Frank Hahn dat gespecialiseerd is in polyesterproductie en zuurbestendige tank- en vloercoatings, vervoegt de Narviflex Group, geleid door Geert Helsen en Dirk Berden.

Mineral Composite, gekend voor speciale coatings voor metalen en vloeren, alsook voor de productie van vormstukken in polyester, verkeert in bloedvorm. Frank Hahn en zijn team zien de orders pijlsnel toenemen en willen de groeicurve versnellen door een strategisch partnership.

Daarom vervoegen ze de Narviflex Group, een bedrijvengroep van Limburgse origine die in de Benelux industriële producten aanbiedt als transportbanden, materialen en componenten uit rubber en plastic, en coatings. CEO Geert Helsen en CFO Dirk Berden breiden door de overname van Mineral Composite hun gamma uit met de productie van polyester-onderdelen en voegen ook de expertise van de zuurbestendige coatings toe aan het aanbod. Daarmee versterkt de groep van de Zonhovense ondernemers haar positie als internationaal totaalleverancier voor de productie, plaatsing en onderhoud van diverse toepassingen voor de industrie.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.