Zonhovense tafels op 70 meter boven Strip in Las Vegas

Op de Strip in Las Vegas, de beroemde laan waar alle voorname casino's liggen, wordt momenteel gebouwd aan een T-vormige betonnen constructie van zo'n 70 meter hoogte. Aan weerszijden van de T komt een tafel te hangen waaraan mensen met een fantastisch uitzicht over de stad kunnen dineren. Het concept is gekocht van Stefan Kerkhofs uit Zonhoven (Fun Group), die zijn Dinner in the Sky al heeft uitgezet in tientallen landen wereldwijd.

stefankerkhofsDe tafels in Las Vegas bieden elk plaats aan 22 personen. Die zullen voor een diner 290 dollar per persoon moeten betalen. In april zouden de eerste gasten de lucht moeten ingaan. Volgens de initiatiefnemers lopen er nu al boekingen binnen vanuit de hele wereld. Er zouden zo'n 65 mensen aan de slag kunnen. De eigenaars zijn zo enthousiast dat ze al plannen koesteren om bij een succesvolle start soortgelijke projecten te bouwen in New York City, San Diego en Hawaii.

Stefan Kerkhofs is zelf superfier dat zijn concept permanent de skyline van Las Vegas zal bepalen. "Een droom die uitkomt," zegt hij.