Nieuws Limburg “Zwarte Piet wil naar huis. Stop met hem door te schuiven”

“Zwarte Piet wil naar huis. Stop met hem door te schuiven”

“Zwarte Piet wil naar huis. Stop met hem door te schuiven”

De werkgeversorganisaties maken zich zorgen over de politieke impasse waarin ons land dreigt te verzeilen. “Het federale beleid moet focussen op concrete oplossingen en stoppen met politieke spelletjes te spelen”, vindt Ruben Lemmens van VKW Limburg.

“Het is cruciaal dat een aantal erg belangrijke hervormingsdossiers die al in de pipeline zaten, concreet verder aangepakt en beslist kunnen worden”, aldus Lemmens. “Te meer omdat de economische conjunctuur duidelijk over z’n hoogtepunt heen is. Het federale beleid moet terug focussen op inhoud en oplossingen. Gaan ze besturen? Of blijven ze politieke spelletjes spelen? Sinterklaas is al naar huis. De Zwarte Piet wil ook vertrekken. Dat ze dus maar stoppen met hem naar elkaar door te schuiven.”

VKW Limburg roept álle politieke partijen op hun verantwoordelijkheid te nemen. “Er moeten sociaal-economische beslissingen genomen worden in het belang van onze bedrijven en hun medewerkers”, stelt Ruben Lemmens. “We denken hierbij onder meer aan de arbeidsdeal, het energiedossier, de hervorming van de vennootschapswetgeving en de dreigende no-deal Brexit. Er is dus écht geen tijd voor politieke spelletjes. Graag nu terug focus op inhoud. En oplossingen.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.