Geert en Dirk duwen er nog een fabriek bij
Na een recente overname in Alken hebben de Zonhovense ondernemers Dirk Berden en Geert Helsen opnieuw een parel aan de… Lees meer
De Hasseltse ijsfabrikant Crème de la Crème gaat de productie verdubbelen en zeker 20 extra mensen aanwerven. Daarvoor zal het aanpalende pand worden aangekocht en ingericht, zo laten Rik Zweegers en Ann-Catherine Nulens optekenen in Het Laatste Nieuws.
Crème de la Crème is gevestigd op het industriepark Hellebeemden, tussen Bruyninx Selected Used Cars en Ramaekers Verf. Die omknelling maakt dat de ijsfabriek niet kan groeien op de huidige locatie. Dat is nochtans nodig om aan de sterk toenemende vraag te voldoen. De oplossing komt er met de overname van het aanpalende gebouw, waardoor Rik Zweegers (broer van Joost) en zijn team de productie kunnen verdubbelen. Crème de la Crème zal van 4 naar 8 miljoen liter ijs per jaar kunnen evolueren. Als de gebouwen tegen 2018 aan elkaar zijn gekoppeld, zal ook de logistiek naar de eigen faciliteiten worden overgeheveld. Die bevindt zich nu extern door plaatsgebrek.
Crème de la Crème groeit niet alleen in Hasselt. Eerder dit jaar werd voor Alpro een fabriek-in-een-fabriek neergezet voor de verwerking van lactosevrije producten.
Na een recente overname in Alken hebben de Zonhovense ondernemers Dirk Berden en Geert Helsen opnieuw een parel aan de… Lees meer
Olijf- en kersenpitten, schalen van walnoten en ander 'afval' van pitvruchten en noten: ligt daar dé oplossing voor de energiecrisis?… Lees meer
12 jaar nadat Rob Thys zijn vers gedraaid ijs verkocht bij Cornetje in Boxbergheide, begint hij woensdag met een nieuw,… Lees meer
Tim Vandewinkel van het bedrijf Loft Interieur/Lofra Projects met vestigingen in Kinrooi en Diepenbeek, mag zich een jaar lang de… Lees meer
Thierry Jacobs opent op 16 oktober de gloednieuwe 'citylounge' Saint Street op de markt van Sint-Truiden. “De afgelopen twee jaar… Lees meer
Reageer op dit bericht
Graag een reactie plaatsen op dit bericht? Registreer je dan nu op made-in.be
Heb je al een Made in-account?
Klik dan hier om in te loggen