Nieuws Limburg Zwembadbouwer verhuist naar Munster

Zwembadbouwer verhuist naar Munster

Zwembadbouwer verhuist naar Munster

WDPE, een snelgroeiende producent van tanks, zwembaden en andere kunststof constructies, heeft zijn intrek genomen in een nieuwe productiehal in Munsterbilzen. “Hier kunnen we sneller en flexibeler inspelen op de vraag van onze klanten, en zo een schaalvergroting realiseren die tot buiten de landsgrenzen reikt”, zegt manager Johan Sampermans.

Ondernemer Yves Maes was onlangs in het nieuws omdat hij een privézwembad van 25 meter lengte had besteld in een atelier in Tsjechië. Zo’n constructie kan tegenwoordig ook in Limburg worden gemaakt, aldus WDPE, het bedrijf dat in 2017 werd opgericht vanuit de familiale BMS-groep van David Biesmans, Bertrand Biesmans en Michiel Cielen.

“Om een volgende schaalvergroting te realiseren en onze zwembadkuipen verder in België en daarbuiten te verdelen, nog flexibeler te zijn in onze productie en ook superlange baden aan te kunnen bieden, hebben we onze productie recent verhuisd naar een grotere productiehal in Munsterbilzen”, vertelt Johan Sampermans. “In tegenstelling tot de oude locatie, waar we nog ‘in lijn’ produceerden, kunnen we in de nieuwe productiehal meerdere en grotere projecten simultaan aanvatten.”

WDPE heeft zich zo klaargestoomd om niet alleen aan de steeds grotere vraag van recycleerbare PP-C monoblokzwembaden te kunnen voldoen, maar ook om de speciale projecten te kunnen realiseren. “En dat volledig Made in Limburg”, aldus Johan. “Wie weet staat er binnenkort wel een zwembad met een lengte van 26 m in jouw tuin?”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.