Nieuws Mechelen 100 nieuwe jobs in Mechelen

100 nieuwe jobs in Mechelen

100 nieuwe jobs in Mechelen

MECHELEN – In oktober opent franchisenemer Peeters-Govers de allereerste Belgische Albert Heijn XL in Mechelen. Dit zorgt voor 100 nieuwe jobs in de regio. Voor de rekrutering van nieuwe medewerkers doet men een beroep op HR-dienstverlener Tempo-Team.

Met meer dan 3000 m² winkelruimte opent Albert Heijn in oktober 2021 haar eerste Belgische XL-winkel. Die komt er in winkelpark Malinas in Mechelen. Samen met HR-partner Tempo-Team zoekt Albert Heijn maar liefst 100 profielen om de vacatures in te vullen.

“Momenteel wordt de eerste fase van deze grootschalige rekruteringscampagne opgestart en zijn we op zoek naar enthousiaste teamleiders en gepassioneerde kartrekkers voor onze versafdelingen. Deze verantwoordelijke functies maken 35 à 40% van alle openstaande vacatures uit. In de zomer volgen dan de functies van kassamedewerker, rekkenvuller en jobstudenten”, licht Gerd Horsten, HR-directeur bij Groep Peeters-Govers, toe.

Albert Heijn en Tempo-Team mikken niet alleen op kandidaten met ervaring, maar ook op mensen met een passie voor de retailsector en voeding, die zin hebben in een carrièreswitch. Peeters-Govers voorziet daarom een opleidingstraject in de bestaande Albert Heijn winkels van Deurne en Zaventem.

“De extra jobcreatie is fantastisch nieuws in deze coronatijden. We kunnen niet elke dag aankondigen dat er honderd nieuwe jobs bijkomen in de Mechelse regio. Dit biedt voor heel wat mensen perspectieven. Dankzij het voorziene opleidingstraject mikken we ook op mensen die zich willen omscholen en zo een boeiende job in de retail kunnen uitvoeren. In de zomer plannen we ook een (virtuele) jobdag. We zijn blij dat we op deze manier kunnen meewerken aan het succes van de XL-supermarkt, een primeur voor Albert Heijn en Peeters-Govers in ons land”, vertelt Leona De Bie, Business Manager Kempen bij Tempo-Team.

https://www.tempo-team.be/vacatures-albert-heijn

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.