Nieuws Mechelen 100 vacatures bij Randstad Group

100 vacatures bij Randstad Group

100 vacatures bij Randstad Group

MECHELEN – LIER – HEIST-OP-DEN-BERG – BORNEM Randstad Group Belgium, marktleider op vlak van HR-dienstverlening, heeft momenteel een honderdtal openstaande vacatures en plant tegen eind dit jaar ongeveer vierhonderd mensen aan te werven. Dat doen ze om enerzijds de groei te verzekeren en anderzijds om personeel te vervangen.

De vacatures zijn het gevolg van het sterk herstel van de arbeidsmarkt in het algemeen en de uitzendmarkt in het bijzonder, na de negatieve impact van de coronapandemie in het tweede kwartaal van 2020. De uitzendmarkt is een belangrijke conjunctuurbarometer dus het herstel van Randstad Group Belgium betekent goed nieuws voor de gehele economie. Met een vacaturegraad van 2,9% is de spanning op de arbeidsmarkt nog steeds zeer uitgesproken.

2020 was door de plotse opmars van de coronapandemie ook voor Randstad Group Belgium een bijzonder jaar. De volledige uitzendmarkt viel diep terug tijdens de eerste lockdown, maar ook het daaropvolgend herstel ging snel. De HR-dienstverlener bracht in een mum van tijd 20.000 mensen terug naar de arbeidsmarkt en had in 2020 een impact op het professionele leven van meer dan 175.000 mensen.

De coronapandemie werd goed verteerd en Randstad Group Belgium schakelt nu een versnelling hoger. In die optiek zoekt de HR-dienstverlener honderd nieuwe mensen voor zijn verschillende merken Randstad, Tempo-Team, Randstad RiseSmart en Randstad Sourceright en de verdere uitbouw van het Shared Service Center. Het merendeel van de vacatures betreft HR-consultants. Daarnaast zijn er ook heel wat openstaande vacatures ter ondersteuning van de groei van verschillende ondersteunende departementen.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.