Property Management

123-beheer, nieuw syndicuskantoor in de regio Mechelen

MECHELEN – De Mechelse ondernemer Peter Brems startte onlangs met een nieuw syndicuskantoor voor de regio Mechelen. 123beheer richt zich op onafhankelijkheid, transparantie en kennis van zaken om zorgeloos te wonen in een vereniging van mede-eigenaars.

Peter Brems is ondernemer in hart en nieren, steeds op zoek naar vernieuwing. Na vele jaren als bestuurder in een IT-consultingbedrijf, verlegde hij zijn focus naar vastgoedbeheer, als syndicus.

Onlangs verkocht hij echter beide bedrijven maar van stilzitten was geen sprake. De kriebels om opnieuw te starten, waren heel groot. “Samen met mijn partner, neem ik al een heel aantal jaren ervaring als syndicus mee in het nieuwe bedrijf. 123beheer richt zich uitsluitend op het uitvoeren van syndicus-activiteiten. Wij voeren geen andere vastgoedactiviteiten uit zoals bemiddeling in verkoop of verhuur. Deze onafhankelijkheid maakt het mogelijk om samen met de mede-eigenaars, de beste partners te selecteren”, legt Peter uit.

Door de IT-achtergrond van Peter Brems zal 123beheer zoveel mogelijk digitaliseren. Eigenaars moeten de mogelijkheid krijgen zoveel mogelijk gegevens van hun gebouw online te kunnen raadplegen. Dit maakt het beheer efficiënt en transparant.

123-beheer is gevestigd aan de Zemstbaan 168 in Mechelen.