Nieuws Mechelen 170 exposanten op Wonen 2022 na jaar onderbreking

170 exposanten op Wonen 2022 na jaar onderbreking

170 exposanten op Wonen 2022 na jaar onderbreking

MECHELEN – Door de coronacrisis werd in 2021 de bouw- en interieurbeurs Wonen niet georganiseerd. Na een jaar onderbreking is Wonen er opnieuw, al voor de 38ste keer. 170 exposanten, voornamelijk uit onze regio, reserveerden hun plaatsje op de beurs.

Organisator Easyfairs zet bewust in op regionale (ver)bouwbeurzen. “Bezoekers kiezen voor een one-stop-shop als Wonen, waar ze aannemers ontmoeten die hun project kunnen uitvoeren. Kortom, geen verre verplaatsing en meteen de juiste contacten onder één dak”, klinkt het bij Easyfairs.

“In plaats van negen gaan we dit jaar naar zes beursdagen, gespreid over twee weekends: van vrijdag 29 tot zondag 31 januari en van vrijdag 4 tot zondag 6 februari”, zegt Farida Martens, Head of Building Cluster bij Easyfairs aan de Gazet van Antwerpen. Op vrijdag 29 januari blijft Wonen een beetje langer open. Bezoekers kunnen dan tot 22u de beurs bezoeken.

Wie Wonen 2022 wil bezoeken moet een Covid Safe Ticket voorleggen en een mondmasker dragen. Het ticket moeten alle bezoekers online aankopen. Registratie vooraf is verplicht voor iedereen. Wonen 2022 in Nekkerhal van 29-31 januari en van 4 tot 6 februari. De beurs is open van 10-19u, uitgezonderd op vrijdagen 29 januari en 4 februari van 13 tot 22u.

Een overzicht van alle exposanten vind je hier.

www.wonen.eu

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.