Nieuws Mechelen 25 bedrijven houden grootste bedrijfsfeest in De Schorre

25 bedrijven houden grootste bedrijfsfeest in De Schorre

25 bedrijven houden grootste bedrijfsfeest in De Schorre

THX dayZaterdag 28 mei vindt in De Schorre in Boom de tweede editie van THX day plaats. Aan deze familiedag nemen 25 bedrijven deel. Zij nodigen daarvoor hun personeel, partner en kinderen uit. In totaal verwelkomt THX day zaterdag zo 10.000 mensen op een pretpark voor één dag.

25 bedrijven waaronder Aquafin, Heijmans uit Schelle, DB Schenker (met vestigingen in Mechelen en Willebroek), BelOrta uit Sint-Katelijne-Waver en Aleris Aluminium uit Duffel, nemen deel. Daarmee overtreft deze tweede editie die van vorig jaar. “Het gaat om meer dan een verdubbeling”, zegt organisator Nicolas Lejaeghere. “De bedrijven zijn echt enthousiast over dit all-in aanbod.”

Elke firma heeft een eigen, gepersonaliseerde bedrijfscorner, waar een kwalitatieve barbecue wordt voorzien. Een team van 660 medewerkers staat paraat om alles in goede banen te leiden, van onthaal tot catering. De THX day barbecue wordt op 28 mei de grootste ooit in België. “In totaal worden zomaar eventjes 26 grote barbecuetoestellen, 4.400 kg groentjes, 1.200 l sausjes en meer dan 15.000 brochettes voorzien.”

Naast heel wat attracties voor klein en groot zijn er ook teambuildingactiviteiten met een volleybaltornooi, een voetbaltornooi en de THX trofee. De familiedag wordt afgesloten met liveoptredens van onder andere De Romeo’s, Regi ft. Linda en DJ Wout. Enkel genodigden en personeelsleden van de ingeschreven bedrijven krijgen toegang tot dit evenement.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.