Nieuws Mechelen 35 KMO-units erbij in Bornem

35 KMO-units erbij in Bornem

35 KMO-units erbij in Bornem

BORNEM – Bornem Business Park, zo heet de nieuwbouwontwikkeling op een boogscheut van de N16 in Bornem. Het project omvat 35 KMO-units van 110 tot 600 m².

Op een boogscheut van de Rijksweg (N16) wordt dagelijks verder gewerkt aan de bouw van Bornem Business Park, een bedrijvenpark met 35 KMO-units van 110 m² tot 600 m².
Elke casco loods is opgebouwd uit een betonconstructie met steeldeck en voorzien van een automatische sectionale poort. Verder is elk opslagruimte met een vrije hoogte van 6 m uitgerust met een rookkoepel en een polybeton vloer. De oplevering van het Bornem Business Park, een project van projectontwikkelaar Resolve, is voorzien voor juni 2021.

Hieronder alvast een impressie.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Fotoreportage
Mechelen
Mechelen

Bouw ‘Maarten’ gaat van start

MECHELEN – Op de plaats van de voormalige campus van het AZ Sint-Maarten in de Leopoldstraat verrijst weldra de compleet… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.