93 lines

93 Lines interior is nieuwe zaak in Kapellestraat

AARTSELAAR - Shana Rens (29) opende in de Kapellestraat 5A haar eigen zaak in interieurinrichting. Alhoewel het niet meteen om een typische winkel gaat, bevat de zaak aan de straatzijde toch ook een showroom waardoor het beeld in deze winkelstraat zeker niet misstaat.

Net als in veel dorpscentra verdwijnen in Aartselaar ook geregeld winkels. Toch krijgen windowshoppers in het pand in de Kapellestraat 5A met 93 Lines interior sinds dit weekend een nieuwe zaak te zien. Op de plaats waar tot voor kort een krantenwinkel was gevestigd, opende Shana Rens er haar eigen zaak in interieurinrichting. Geen winkel voor dagelijkse inkopen dus maar toch met een showroom wat de sfeer van de winkelstraat er toch opnieuw versterkt.

“Ik wou op jonge leeftijd reeds iets in de richting van architectuur en interieurinrichting doen”, zegt Rens. “In het middelbaar volgde ik kunstonderwijs aan Sint-Lucas. Ik zat in de richting architectuur en binnenhuiskunsten. Later studeerde ik aan de UAntwerpen verder in de richting interieurarchitectuur.”

Een sterk team

Eens afgestudeerd startte ze als zelfstandige en bouwde ze een carrière uit op het vlak van interieurinrichting. “Maar het was mijn droom in mijn geboortedorp ook echt in een eigen pand te kunnen werken. Met Cara en Sofie en occasioneel de hulp van mijn man Michael werken we nu met een sterk team in de Kapellestraat.”

 

 

Shana met twee van haar medewerkers Cara en Sofie. — © jw

“Het voordeel is de grotere werkruimte plus het feit dat we nu een aantal zaken ook aan mogelijke klanten kunnen tonen. Maar uiteraard ga ik geregeld met klanten naar showrooms van Belgische leveranciers met wie ik samenwerk. Klanten kunnen hier terecht voor de inrichting van een kamer tot het ganse huis. Hierbij gaat het om het ganse interieur op uitzondering van het vaste meubilair.”

De vreemde naam van haar zaak is volgens Shana gewoon een verwijzing naar haar geboortejaar: 1993. 93 Lines interior is van maandag tot vrijdag van 9 tot 18u en op zaterdag van 10 tot 14u geopend.