Nieuws Mechelen A12 zaterdagnacht volledig afgesloten

A12 zaterdagnacht volledig afgesloten

A12 zaterdagnacht volledig afgesloten

WILLEBROEK – PUURS – BREENDONK – Transportnetbeheerder Elia breekt het komende weekeinde een hoogspanningslijn af die over de A12 loopt tussen Londerzeel en Willebroek. Daarom zal de A12 in de nacht van zaterdag 12 juni op zondag 13 juni volledig afgesloten zijn. Er is een plaatselijke omleiding voorzien voor het verkeer. Bedrijven langs de A12 blijven bereikbaar via de Koning Leopoldlaan.

Vanaf 22 uur zaterdag tot 10 uur zondag is de A12 volledig afgesloten tussen het kruispunt met de Veurtstraat en de Breendonkstraat en het kruispunt met de Kerkhofstraat en de Londerzeelsesteenweg. Het verkeer wordt in beide richtingen lokaal omgeleid. Langeafstandsverkeer tussen Brussel en Antwerpen wordt aangeraden om de E19 te nemen. De werken gebeuren ’s nachts zodat er minder hinder is voor het verkeer. Bij slecht weer worden de werken mogelijks uitgesteld naar de nacht van zaterdag 19 juni op zondag 20 juni 2021.

Elia breekt een hoogspanningslijn af die uit dienst wordt genomen. Nu worden de elektriciteitsdraden weggenomen, later zullen ook de masten zelf afgebroken worden. Ondertussen werd al een nieuwe ondergrondse hoogspanningslijn aangelegd.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Mechelen
Mechelen

Fluvius zet Dijlepad in het licht

MECHELEN - Het Dijlepad tussen de Vijfhoek en de Haverwerf in hartje Mechelen kreeg dinsdagavond nieuwe sfeerverlichting. De oude grondspots… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.