aed

AED sluit miljoenendeal met Epson

AED uit Willebroek, één van de Trends Gazellen van dit jaar en sinds haar oprichting in 1985 uitgegroeid tot één van Europa’s belangrijkste audiovisuele leveranciers (met verhuur, distributie, display, verkoop, leasing, tweedehands, studioverhuur en reparatiedienst) voor de professionele markt, kondigt een belangrijke deal aan met Epson.

Het miljoenencontract gaat over de levering van 130 Epson laserprojectoren, waaronder 70 exemplaren van de nieuwe EB-L1505U, een van de helderste 3LCD-projectoren op de markt.

Thierry Heldenbergh, managing director van AED Display: “AED richt zich al vele jaren op toonaangevende technologie en heeft voor Epson gekozen omdat dit bedrijf ruimschoots voldoet aan onze bijzonder strenge normen voor duurzame, veelzijdige en altijd heldere projectoren die sublieme kleurkwaliteit en beeldprestaties leveren. Als marktleider in de Benelux op het gebied van verhuur, verkoop en distributie, hechten we grote waarde aan de aanzienlijke investeringen van Epson in de nieuwe reeks laserinstallatieprojectoren. Deze projectoren stellen ons in staat om de uitzonderlijke kwaliteit te bieden die onze klanten terecht van ons verwachten.”

Neil Colquhoun, Executive Director Professional Displays bij Epson Europe: “Ik kondig met groot genoegen deze spannende samenwerking met AED aan. Epson heeft al een enorme groei meegemaakt na de lancering van de nieuwe reeks installatieprojectoren die is uitgerust met onze superieure anorganische optische 3LCD-technologie. Dankzij deze overeenkomst met AED verwelkomen wij een uitstekende partner met een schat aan ervaring op het gebied van verhuur en verkoop van installatieprojectoren. Wij kijken uit naar nieuwe groeimogelijkheden voor onze beide bedrijven."