Toilet-advertenties

AED Studios is testcase voor digitale spiegels

AED Studios in Lint, onderdeel van AED Group uit Willebroek, wordt uitgerust met digitale spiegels van het Antwerpse Media Mirror België. De spiegels kunnen, via software, worden aangestuurd met wifi- of LAN-verbinding en promocampagnes tonen.

Vanaf begin november zal Studio Six, één van de zalen in AED Studios, uitgerust worden met twee digitale spiegels in de toiletruimte. Media Mirror België lanceert, na de offline versie, nu ook een digitale variant.

AED Studios is pionier in het media - en eventlandschap. Live-uitzendingen, grote filmproducties of events, de terreinen in Lint vormen hiervoor een knap decor waar ook de meest recente technologieën worden toegepast. In het voorjaar was er reeds contact tussen AED Studios en Media Mirror België. Aangezien de technologie van de digitale spiegels aansluit bij de filosofie van AED Studios, werd een samenwerking beklonken.

Testfase

Filip Van Vlem, International PR & Communication Manager van AED Studios: “Ons doel is het entertainen van mensen. Dankzij de capaciteit en tools in Lint kunnen we dit dag in dag uit realiseren. Het verhaal van Media Mirror België en de digitale spiegels is een verlengstuk voor ons. In Studio Six, één van de drukst bezochte ruimtes op onze site, zal de toiletruimte omgevormd worden met de spiegels. Er komt een testfase van zes maanden tot één jaar. Daarna evalueren we de samenwerking.”

Kenneth De Decker, Chief Operating Officer van Media Mirror België: “We zijn heel blij met de samenwerking. AED Studios is een schitterende locatie om te starten met onze digitale spiegels. Net zoals bij de offline versie is het belangrijk het concept toegankelijk te houden voor elk type van onderneming. De boodschap naar de potentiële klanten kan nu nog meer animatie bevatten.”