Nieuws Mechelen AED Studios zamelt speelgoed in voor ‘Hart voor jou’

AED Studios zamelt speelgoed in voor ‘Hart voor jou’

AED Studios zamelt speelgoed in voor ‘Hart voor jou’

WILLEBROEK – LINT – Voor het tweede jaar op rij organiseren Sandra Peeters en Nathalie Goergen een inzameling van speelgoed via de actie ‘Hart voor jou’. Dit jaar wordt AED Studios in Lint het inzamelpunt gedurende de vier komende zondagen (22 en 29 november, 6 en 13 december), telkens tussen 11u en 13u. Al het ingezamelde speelgoed wordt geschonken aan kinderen uit kansarme gezinnen.

Organisatoren Nathalie en Sandra zochten dit jaar een geschikte nieuwe locatie en kwamen bij Glenn Roggeman terecht, die zijn AED Studios in Lint graag beschikbaar wil stellen voor dit goede doel. “Bij AED Studios kunnen we op de meest veilige manier deze inzamelingsactie organiseren, dankzij onze grote parking waar we een veilige ‘drop-off’ zone kunnen maken, zowel voor wie met de wagen als met de fiets, trein of te voet komt. Onze foyer zal dienen om al het speelgoed te verzamelen en verder te verdelen naar de organisaties die dit rechtstreeks aan kinderen uit kansarme gezinnen kunnen bezorgen”, legt Glenn Roggeman uit.

De bezielers van ‘Hart voor jou’ zijn alvast heel enthousiast met de nieuwe locatie. Sandra Peeters wil AED alvast bedanken om de infrastructuur ter beschikking te stellen voor deze actie. “We verwachten een grote opkomst als we de reacties op onze Facebook groep mogen geloven. Uiteraard hopen we ook dat we dit jaar veel mensen uit de Antwerpse zuidrand mogen verwachten, met AED Studios in hun achtertuin.”

Al het speelgoed komt goed terecht, belooft Nathalie Goergen. “We gaan zowel rechtstreeks als via een aantal erkende organisaties ervoor zorgen dat kinderen die het niet breed hebben, toch een mooi cadeautje krijgen in deze moeilijke periode met de feestdagen in het verschiet.”

Wie speelgoed in degelijke staat wenst te schenken, kan dus passeren bij AED Studios aan de Fabriekstraat in Lint tijdens de volgende vier zondagen tussen 11u en 13u. Glenn Roggeman van AED belooft alvast het goede voorbeeld te geven. “Ik heb zelf drie kinderen, en ik ben er zeker van dat die nog wel wat speelgoed van vroeger en nu kunnen missen voor deze mooie actie.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio