Nieuws Mechelen AFAS Software België groeide met 12%

AFAS Software België groeide met 12%

AFAS Software België groeide met 12%

MECHELEN – AFAS Software België is vorig jaar met 12% gegroeid en heeft acht nieuwe medewerkers aangeworven. Het bedrijf is ook trots op het nieuwe management, dat doorgroeide vanuit de eigen AFAS Academy.

Het Nederlandse AFAS Software lanceerde in 2009 een Belgische tak, en heeft daar zeker geen spijt van gehad.

“Sinds de start kende AFAS België, met vestiging in Mechelen, een enorme groei. Vorig jaar was fantastisch, De omzet steeg met 12 procent naar 5,4 miljoen euro, wat een verachtvoudiging betekent ten opzichte van het startjaar 2009. We mikten in 2018 vooral op studiebureaus en architecten en dat bleek een schot in de roos te zijn. In 2019 focussen we op de volledige bouwsector.”

Het bedrijf merkt bovendien een inhaalbeweging in Franstalig België, waar nu volop wordt geïnvesteerd in bedrijfsautomatisering, een ontwikkeling waar AFAS België handig op heeft ingespeeld. “Ook veel bedrijven uit Brussel en Wallonië vonden de weg naar AFAS Software.”

AFAS looft ook het nieuwe Belgische management, waarvan alle leden doorgroeiden in eigen huis: algemeen directeur Machiel Den Dekker, commercieel manager Johnny Croonen, manager consultancy Barbara Peeters en manager support & opleidingen Yves Helsen

 

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.