Nieuws Mechelen AFAS Software verhuist van Mechelen naar Kontich

AFAS Software verhuist van Mechelen naar Kontich

AFAS Software verhuist van Mechelen naar Kontich

KONTICH/ MECHELEN – BVI.BE, de Antwerpse pionier in bedrijvenparken, heeft in volle coronacrisis een van zijn grootste deals ooit getekend. Het snelgroeiende IT-bedrijf AFAS heeft op het bedrijvenpark Gate 7 in Kontich een gebouw gekocht. Het verwacht in de toekomst 100 mensen te werk te stellen op de site. 

AFAS zal midden volgend jaar verhuizen van een gebouw van 600m² in Mechelen, naar een vloeroppervlakte van 3385 m² op bedrijvenpark Gate 7 in Kontich. Deze oppervlakte zal AFAS gebruiken als kantoor, restaurant en opleidingscentrum, compleet met een auditorium voor 75 personen. AFAS verwacht in de toekomst 100 mensen tewerk te stellen in Kontich.

“We hebben voor Gate 7 gekozen omwille van de locatie, de duurzaamheid van het gebouw en de uitgebreide voorzieningen zoals de mogelijkheid tot strijkatelier, en de nabijheid van tennis- en hockeyclubs. Het feit dat BVI.BE bouwt volgens het BEN-principe, de driedubbele beglazing in het gebouw en het daardoor verhoogde comfort voor de werknemers, de slimme verlichting en de camerabewaking op de site maakten van de keuze voor Gate 7 een evidentie”, zegt Machiel den Dekker, general manager van AFAS België.

“We zijn blij dat we in volle coronacrisis contracten blijven afsluiten. Eerder dit jaar kocht het Belgische IT-bedrijf Cheops ook al een gebouw op Gate 7. En met dat andere IT-bedrijf Cronos Groep hier net om de hoek lijkt Kontich wel het nieuwe Silicon Valley te worden”, vertelt Michel Meers, oprichter van BVI.BE, de projectontwikkelaar van de site.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.