Nieuws Mechelen ‘Afhaal fitness’ bij Gym Tonic

‘Afhaal fitness’ bij Gym Tonic

‘Afhaal fitness’ bij Gym Tonic

REET – Tijdens de lockdown hebben veel mensen het nut en plezier van wandelen, lopen of fietsen (her)ontdekt. Toch zijn de mogelijkheden om gericht aan je conditie te werken, nog altijd heel beperkt. Bij Gym Tonic uit Reet (Rumst) helpen ze hun leden om ook tijdens de sluiting van hun fysieke locatie hun algemene fitheid effectief te onderhouden en te verbeteren. Naast een ruim online aanbod bieden ze vanaf nu ook take away fitnesspakketten aan.

Ann Van den Rijn, zaakvoerster Gym Tonic: “Iedereen erkent het belang van sport en beweging voor onze fysieke, mentale én sociale gezondheid. Net zoals heel wat zaken in onze sector hebben we de afgelopen maanden alle maatregelen genomen om onze leden op een veilige manier in beweging te houden. Ondanks de 3e sluiting dit jaar, blijven we ook nu niet bij de pakken zitten.”

Gym Tonic biedt de leden een uitgebreid online programma aan, dat onder meer bestaat uit on demand work-out video’s, live work-outs, webinars en chats.

Nu zijn er ook de take away fitnesspakketten. “Onze leden kunnen kiezen uit vier verschillende pakketten, die bestaan uit een doordachte mix aan trainingsmaterialen. Elk pakket beoogt een ander trainingsdoel. Er is keuze uit ‘let’s move’, ‘give me more’, ‘push the limits’ en ‘physical endurance’. Bij elk pakket hoort ook een aangepast trainingsprogramma op maat van vier weken. Elke gebruiker kan de training en progressie meten via de innoverende eGYM technologie. Leden met hetzelfde pakket kunnen een community vormen in de eGYM app en mekaar uitdagen.”

Leden kunnen het gewenste pakket via mail reserveren. “Afhaling gebeurt op vaste tijdstippen en op een veilige manier vanuit de Gym Tonic Wintertent. Dat is een verwarmde en geventileerde tent van 150m², waar de aanwezige trainers ook toelichting geven bij het betreffende trainingsprogramma”, besluit Ann Van den Rijn.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Dossier

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Dossier
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.