Nieuws Mechelen Albert Heijn blijft zoeken

Albert Heijn blijft zoeken

Albert Heijn in Willebroek

Albert Heijn blijft zoeken

PUTTE – HEIST-OP-DEN-BERG – Supermarktketen Albert Heijn ziet uiteindelijk af van de plannen om zich te vestigen in het vroegere pand van Puur Wonen op de Mechelbaan in Putte. Maar tegelijkertijd blijft het de ambitie van Albert Heijn om een locatie te vinden in de regio Heist-op-den-Berg – Putte.

De deal in Putte sprong af omdat de eigenaar van het pand zelf verder wil gaan met een speciaalzaak. Toch blijft het de bedoeling van de supermarktketen om zin de regio rond Putten en Heist-op-den-Berg te vestigen. De zoektocht naar zo’n locatie is al verschillende jaren bezig.

“Heist-op-den-Berg staat al langer op onze radar. We zouden er dus met plezier een blauwe stip willen zetten”, zegt woordvoerder Ann Maes aan Gazet van Mechelen. “Er zijn al enkele ideeën voor projecten voorbij geflitst, maar voorlopig kwam er nog geen concrete locatie uit de bus met het juiste potentieel qua oppervlakte en ontsluiting. We blijven in elk geval met veel interesse naar de regio kijken.”

Wat wel al vast staat is dat er een Albert Heijn XL komt in het gloednieuwe winkelpark Malinas in Mechelen. In oktober opent daar de eerste XL vestiging in België. Klanten kunnen er naast voeding ook terecht voor een groot assortiment aan non-food artikelen.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sint-Katelijne-Waver
Sint-Katelijne-Waver

Asperges voor het goede doel

SINT-KATELIJNE-WAVER - Een week na de verkoop van de eerste asperges heeft BelOrta de cheques met de opbrengst daarvan overhandigt… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.