Nieuws Mechelen Albert Heijn gaat thuis leveren in Mechelen en de Rupelstreek

Albert Heijn gaat thuis leveren in Mechelen en de Rupelstreek

Albert Heijn gaat thuis leveren in Mechelen en de Rupelstreek

MECHELEN – RUMST – Een dag na de opening van een nieuwe supermarkt in Willebroek is er alweer nieuws van Albert Heijn. Wie in Mechelen of in de Rupelstreek woont kan vanaf vandaag winkelen bij Albert Heijn en de boodschappen thuis laten leveren. De supermarktketen breidt het gebied voor thuisleveringen uit naar Mechelen, Boom, Rumst, Schelle, Niel, Merksem, Hoboken en Antwerpen-Zuid (postcode 2018) woont.

Huisgevel ingepakt
Vanaf vandaag kan er besteld worden. Maandag worden de eerste boodschappen geleverd. De leverkost bedraagt 5 euro en bestellen kan via www.ah.be of via de Albert Heijn app. Een thuislevering kan vanaf €50. Om de lancering in de nieuwe postcodes in de kijker te zetten, pakte Albert Heijn een Mechelse huisgevel in.
Online bestellen bij Albert Heijn kan nu in 24 postcodes in Vlaanderen. De thuisleveringen zijn volgens de supermarktketen een schot in de roos.

Mechelen en de Rupelstreek
In september werd de komst aangekondigd van de allereerste Albert Heijn XL aan in Mechelen. Die komt op de site van Malinas, het nieuwe retailpark in Mechelen dat nu in volle opbouw is.

Vandaag hebben we mooi nieuws voor onze fans in Mechelen en de Rupelstreek. Zij moeten niet langer wachten tot er een Albert Heijn-winkel in de buurt komt: wij leveren met plezier bij hen aan huis,” zegt Raf Van den Heuvel, general manager van Albert Heijn België die zelf is opgegroeid in de Rupelstreek. “Mechelen is een bolwerk van fervente fans; dat weten we al jaren. Mechelen en de Rupelstreek stonden precies daarom erg hoog op onze lijst voor thuisleveringen. Ik ben er zeker van dat we vandaag heel wat mensen bijzonder blij gaan maken.”

Leveringen vanuit Turnhout
Het Home Shop Center van Albert Heijn in Eindhoven neemt de Vlaamse thuisleveringen voor rekening. Die worden geleverd aan de Belgische hub in Turnhout, uitgebaat door logistieke partner Cornelissen Groep. Vanuit Turnhout vertrekken bestelwagens richting klant.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio