Aldi Hemiksem heropent na werken Foto: Aldi

Aldi heropent in Hemiksem na vernieuwingswerken

Na een weekje vernieuwingswerken opent de Aldi-vestiging in de Bredestraat in Hemiksem op zaterdag 10 februari opnieuw de deuren. Het groeiende assortiment verse producten neemt een prominente plaats in vooraan de winkel.

Aldi voert in zijn vestigingen stelselsmatig een vernieuwingsoperatie door om meer ruimte te bieden aan het groeiende aanbod aan verse producten. Sinds 2020 steeg het aanbod verse groenten en fruit bij de supermarktketen met 10 procent, de afdeling vers vlees is sindsdien quasi verdubbeld.

Klanten vinden in de vernieuwde winkel alle verse groenten en fruit onmiddellijk bij het binnenkomen terug. De nieuwe meubels zijn dieper waardoor de producten overzichtelijker worden gepresenteerd. Op die manier wordt een versmarktbeleving gecreëerd. Ook het eiland met de wekelijkse promo’s op verse groenten en fruit staat in de nieuwe indeling bij de ingang van de winkel.

“Verse producten staan bovenaan het boodschappenlijstje. De klanten smaken deze nieuwe presentatie. We merken dat in de Aldi-winkels met de nieuwe inrichting verse producten vaker in de winkelkar belanden”, zegt Annelies Janssens, Manager Verkoop van het regionale hoofdkantoor Aldi Turnhout.