Aldi Puurs Voortaan treffen klanten het assortiment verse producten onmiddellijk aan vooraan in de winkel. Foto: Aldi

Aldi Puurs-Sint-Amands sluit even de deuren voor herinrichting versafdeling

De inrichting van de Aldi-winkel in Heikant in Sint-Amands (Puurs-Sint-Amands) wordt in een nieuw jasje gestoken. Voortaan treffen klanten het assortiment verse producten onmiddellijk vooraan in de winkel aan. Om de ombouw mogelijk te maken, sluit Aldi Puurs-Sint-Amands de deuren zaterdag 20 april om 17 uur en heropent op vrijdag 26 april.

“Het versassortiment bij Aldi is de laatste jaren sterk gegroeid”, zegt Tine De Keersmaker, communicatieverantwoordelijke bij Aldi. “Dit aanbod krijgt voortaan een prominente plaats vooraan de Aldi-winkel in Puurs-Sint-Amands.” Daarom gaat de winkel in Heikant gedurende een kleine week dicht. Op vrijdag 26 april om 08.30 uur openen de deuren opnieuw.

“Met deze nieuwe winkelinrichting maken we winkelen nog eenvoudiger voor onze klanten”, zegt Ken Waerie, Manager Verkoop van het regionale hoofdkantoor Aldi Erpe-Mere. “Verse producten staan bovenaan het boodschappenlijstje. Door ze onmiddellijk vooraan aan te bieden, kan de winkelkar meteen gevuld worden met het meest essentiële. De klanten smaken deze nieuwe presentatie. We merken dat in de Aldi-winkels met de nieuwe inrichting verse producten vaker in de winkelkar belanden.”

De bakkerij-afdeling blijft aanwezig in de eerste gang. De wekelijkse promoties komen telkens in het midden van iedere gang. De gekende tijdelijke non-foodaanbiedingen zijn makkelijk terug te vinden achteraan de winkel.