Nieuws Mechelen Antilope De Bie eerste genomineerde voor Prijs Ondernemen 2021

Antilope De Bie eerste genomineerde voor Prijs Ondernemen 2021

Bart De Bie

Antilope De Bie eerste genomineerde voor Prijs Ondernemen 2021

DUFFEL – Drukkerij Antilope De Bie uit Duffel, is het eerste bedrijf dat genomineerd is voor de Prijs Ondernemen 2021 van Voka Mechelen-Kempen. In totaal zullen negen bedrijven in de regio meedingen naar de prijs. Op 30 september wordt de winnaar bekend gemaakt.

“Dit raakt ons enorm. De erkenning krijgen van andere ondernemers en kunnen meedingen voor de hoofdprijs, geeft een enorme boost”, zegt Bart De Bie, zaakvoerder van Antilope De Bie. Voka Mechelen-Kempen zet de hele maand juni in het teken van de Prijs Ondernemen. En wil, zeker in deze periode, de sterkte en veerkracht van haar ondernemingen in de regio Mechelen en Kempen in de verf zetten.

De komende vier weken zal de Voka-Kamer negen awards uitreiken. Eén in elke Voka Lokaal-afdeling. De bestuurders van zo’n afdeling, die vaak zelf uit het bedrijfsleven komen, hebben de winnaar in hun regio gekozen. Voor Neteland gaat de award naar Antilope De Bie. Ze zijn meteen ook genomineerd voor dé Prijs Ondernemen.

Antilope De Bie is een echt familiebedrijf. Ze bestaan al 95 jaar. Het is de vierde generatie die het bedrijf runt. Antilope De Bie is marktleider in gespecialiseerd kwaliteitsdrukwerk.

“Meer dan ooit willen we de bedrijven in onze regio in de etalage zetten. De meeste bedrijven hebben er een heel moeilijk anderhalf jaar op zitten. Maar ze zijn blijven knokken, net als Antilope De Bie. Met eerst de lokale awards, en in september ook de Prijs Ondernemen, kunnen we de bedrijven extra exposure geven”, zegt Tom Laveren, gedelegeerd bestuurder van Voka – Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen. “In de voorgaande jaren hebben sommige bedrijven, na het winnen van de Prijs Ondernemen, tot een kwart meer opdrachten gekregen. Als we het ondernemerschap op deze manier een boost kunnen geven, doet dat extra veel deugd.”

Vanaf 1 juli 2021 kan iedereen zijn stem uitbrengen op de Voka-website: https://www.voka.be/prijs-ondernemen
Op die manier kan iedereen het bedrijf in zijn regio een duw in de rug geven, richting de finale. Een vakjury zal de eindbeslissing nemen. Op 30 september weten we dan wie de grote winnaar van de Prijs Ondernemen 2021 wordt.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.