Antje Van Cauwenberg van Cali Eve. Foto Leen Van de Sande Antje Van Cauwenberg van Cali Eve. Foto Leen Van de Sande

Antje lanceert eerste eigen kledingcollectie Cali Eve

Onderneemster Antje Van Cauwenbergh uit Zemst lanceerde zondag haar eerste eigen kledingcollectie. Voor Cali Eve liet ze zich inspireren door de zonsondergangen in Californië. Voorlopig is de collectie, die bestaat uit vijf essentials, alleen online te koop, maar ze hoopt haar stukken op termijn ook in fysieke winkels aan te kunnen bieden.

Antje Van Cauwenbergh heeft al heel wat ervaring in de modewereld. Zo werkte ze een tijdlang voor de bekende Mechelse boetiek Lily in de Onze-Lieve-Vrouwestraat. Daarnaast is ze actief als social mediamanager in de sector. Dat alles wakkerde bij de onderneemster het vuur aan om ook zelf een eigen kledinglijn op de markt te brengen. Met Cali Eve wordt die droom dit weekend effectief werkelijkheid.

“Ik ging de voorbije jaren een aantal keer op reis naar de Amerikaanse staat Californië en het is echt een geweldige plek”, zegt Antje. “Zo’n gevarieerde en afwisselende plek kan je haast nergens anders vinden en bovendien werd ik er ten huwelijk gevraagd. De zonsondergangen zijn betoverend. Ik liet me er dan ook door inspireren voor de naam van de collectie en de huisstijl. Daarin komen de kleuren oranje en blauw veel terug en ook palmbomen kunnen niet ontbreken.”

 

Antje Van Cauwenberg. Foto Leen Van de Sande
Antje Van Cauwenberg. Foto: Leen Van de Sande

De collectie bestaat volgens Antje uit vijf sterke essentials die iedere vrouw in haar kast moet hebben liggen. “Zo is er een oversized T-shirt die ideaal is om over je bikini te trekken na een dagje op het strand”, zegt ze. “Maar er is ook een witte sweater en leuke sokjes die bij zowat alle sneakers passen. Daarnaast telt de collectie ook twee accessoires. Ik koos voor een leuke totebag die je altijd en overal kan gebruiken en een grote wit-oranje geruite haarspeld.”

Sterk merk

Om te beginnen koos Antje bewust voor een beperkt aantal producten. “Ik wil van Cali Eve een sterk merk maken en droom echt wel groots”, zegt ze. “Maar het is een doordachte keuze om eerst klein te beginnen. Een eigen kledingcollectie op de markt brengen kost best wel wat centen. Daarom ga ik liever voor een iets grotere stock van een beperkter aantal producten, dan meteen een heel grote collectie te lanceren.”