Nieuws Mechelen ARCO Information wint de ‘FIER’ wedstrijd van Made in Mechelen

ARCO Information wint de ‘FIER’ wedstrijd van Made in Mechelen

ARCO Information wint de ‘FIER’ wedstrijd van Made in Mechelen

MECHELEN – Het Mechelse bedrijf ARCO Information is de winnaar van de publiciteitscampagne ‘FIER’ die Made in Mechelen in de maand mei lanceerde.   

De bedoeling van de wedstrijd was om bedrijven die momenteel terug opstarten, een communicatie-duwtje in de rug te geven.
Bij Made in zijn we vooral enorm fier op alle ondernemers en daarom geven wij bedrijven de kans om een gratis reclamecampagne te winnen. 200.000 display impressies, een publireportage met traffic drivers én een week tekstlinks in onze nieuwsbrief.

Arco Information werd de winnaar. Het bedrijf helpt ondernemingen bij het beheer van hun informatiestromen. CEO Paul Van Coillie en zijn werknemers voerden tijdens de coronacrisis een solidaire vorm van technische werkloosheid. “Het is te vergelijken met wat de piloten van Brussels Airlines deden. Daardoor ontstond er een nieuwe dynamiek van teams die voluit gaan voor een gezamenlijk doel.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Dossier

Gerelateerde berichten

Bornem
Bornem

Reditech wordt Yitch

BORNEM – Na een kwarteeuw Reditech kiest de automatiserings- en digitaliseringsspecialist met hoofdzetel in Bornem ervoor om z’n werking verder… Lees meer

Sector
Onderneming
Dossier
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.