Nieuws Mechelen AsterX Dranken opent winkel in Heist-op-den-Berg

AsterX Dranken opent winkel in Heist-op-den-Berg

Ruben Devrieze

AsterX Dranken opent winkel in Heist-op-den-Berg

HEIST-OP-DEN-BERG – AsterX Dranken neemt branchegenoot De Kievit in Heist-op-den-Berg over. Met de overname versterkt de familiale drankenhandel haar groeiverhaal. Het heeft nu vier drankenwinkels in de provincie Antwerpen.

AsterX Dranken is een familiale drankenhandel met ondertussen vier winkels in Boom, Bornem, Heist-op-den-Berg en Waarloos (Kontich). Zowel horeca, particulieren als bedrijven vinden er geschenken, drank en feestmateriaal. AsterX Dranken behoort tot de groep Devrieze-AsterX, bekend van de voormalige doe-het-zelfzaak.

De nieuwe winkel ligt aan de Liersesteenweg tussen Lier en Aarschot. “Dat is een gedroomde locatie die geografisch goed aansluit bij onze andere winkels”, zegt Ruben Devrieze, bestuurder van AsterX Dranken.

“Het is nu zaak om de winkel en alle medewerkers te integreren in ons concept”, vervolgt Ruben. “Iedereen blijft. Zo leren we het meeste uit de overname.” AsterX Dranken neemt ook de leveringen aan horeca en evenementen over. “Het klopt dat die activiteiten niet veel voorstellen tijdens de coronacrisis,” vertelt Ruben, “Maar we hebben het voorbije jaar veel tijd genomen om onze organisatie te optimaliseren. We staan helemaal klaar wanneer de ‘roaring twenties’ aanbreken!”

AsterX Dranken Heist-op-den-Berg te Liersesteenweg 132 is open tussen 9 uur en 18 uur op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag. Op maandag, zondag en feestdagen is de winkel gesloten.

https://asterx.be/

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.