Nieuws Mechelen Atelier BéBé ook online

Atelier BéBé ook online

Atelier BéBé ook online

Mechelen heeft er een nieuwe winkel met meubilair voor kinderkamers bij: Atelier BéBé in de Muntstraat 9. Initiatiefneemster Lore Vanhellemont kiest ook meteen voor verscheidene verkoopkanalen: op 1 februari opent tevens de webshop van Atelier BéBé.

Lore is het gezicht van Atelier BéBe, en wordt achter de schermen gesteund door haar man Stijn (voor administratie en boekhouding) en hun twee dochtertjes.

“We verkopen kinderkamers (meubels, decoratie, accessoires en verlichting) en bij ons kan je ook een geboortelijst leggen”, zegt Lore. “We wonen in Tildonk maar kozen voor een winkel in Mechelen omdat er volgens ons in het centrum van de stad momenteel geen soortgelijke zaken bestaan. Zelf houden we ook van Mechelen. Er wonen veel jonge gezinnen, er zijn mooie winkels en het stadscentrum bloeit echt open.”

Atelier BéBé is gegroeid na de geboorte van de dochtertjes van Lore en Stijn. “Bij het inrichten van hun kamer werden we geconfronteerd met een teleurstellende zoektocht naar kindermeubilair dat ons aansprak. Ik heb eerst gewerkt als intekenaar van lichtplannen en heb designs voor stoffen ontworpen, maar ik besloot mijn droom te realiseren en een eigen winkel te openen. Ik help ouders met het samenstellen van een mooie en betaalbare kamer voor hun spruit. Je kunt bij ons ook een geboortelijst leggen.”

In het atelier van Atelier BéBé worden bovendien vintage wiegjes en babybedjes opgeknapt. Die worden binnenkort eveneens te koop aangeboden in de winkel en op de webshop.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.