ly78nght

AXS Guard team verwelkomt 2 nieuwe account managers

AXS Guard, de Belgische cybersecurity specialist met focus op managed cybersecurity oplossingen, kondigt met trots de komst aan van Lawrence De Weert en Robby Debilde als nieuwe account managers. Zij voegen zich bij het team van Sales & Marketing Director Dan Verbruggen om de verdere groei van het bedrijf te ondersteunen.

AXS Guard is een Belgische cybersecurity specialist die gespecialiseerd is in het beveiligen van organisaties tegen online bedreigingen. Het bedrijf biedt een breed scala aan innovatieve oplossingen en diensten, waaronder endpointbeveiliging, e-mailbeveiliging, webbeveiliging en managed security services. AXS Guard heeft een team van ervaren professionals die organisaties van alle groottes helpen om hun IT-infrastructuur te beschermen tegen cyberaanvallen.

De Weert en Debilde brengen beiden een schat aan relevante commerciële ervaring mee die AXS Guard van grote waarde zal zijn in de uitvoering van haar groeistrategie. Deze strategie richt zich op het online beveiligen van zowel kleine als grote organisaties door middel van een unieke combinatie van innovatieve technologieën, diepgaande cybersecurity expertise en managed security services.

Lawrence De Weert

De Weert startte zijn carrière meer dan 10 jaar geleden bij The Brussels Airport Company als badge operator. Na enkele jaren stapte hij over naar een IT-reseller. Zijn passie voor IT bracht hem vervolgens naar OneSpan – het voormalige Vasco Data Security – waar hij kennismaakte met de wereld van cybersecurity.

Na enkele boeiende jaren bij OneSpan, ging De Weert op zoek naar een nieuwe uitdaging. Die vond hij bij Infinigate, een value add distributeur, waar hij waardevolle ervaring opdeed aan zowel reseller-, vendor- als distributeurszijde.

De Weert raakte vervolgens in contact met het ‘herboren’ AXS Guard, dat sinds 2017 weer onafhankelijk is na een periode als onderdeel van Vasco Data Security. Hij was meteen enthousiast over de visie en ambitie van het bedrijf. “De match is er niet alleen met het productgamma, maar ook met de focus op innovatie en het geloof in een sterk groeipotentieel.”

De Weert zal zich bij AXS Guard richten op het vinden van geschikte partners – IT-resellers of integratoren – om de AXS Guard-oplossingen bij eindklanten te introduceren.

 Robby Debilde

Ook Robby Debilde is klaar om zijn steentje bij te dragen aan het succes van AXS Guard. Na zijn opleiding Informatica ging hij aan de slag als analyst-programmeur bij Bacob/Artesia/Dexia, nu bekend als Belfius.

Na 8 jaar maakte hij de overstap naar een commerciële functie als Technical Account Manager bij Vasco Data Security. Hier kon hij zijn technische achtergrond optimaal combineren met zijn commerciële vaardigheden. Aangezien AXS Guard toen onderdeel uitmaakte van Vasco Data Security, was de eerste kennismaking al snel gemaakt.

Nadien was Debilde enkele jaren werkzaam als accountmanager met focus op de Finance vertical bij Orange Cyberdefense. In deze rol was hij verantwoordelijk voor het adviseren van financiële instellingen over de managed cybersecurity oplossingen en bouwde hij een sterk netwerk uit.

Hij brengt dus een stevige portie commerciële én technische expertise mee naar AXS Guard. In zijn nieuwe rol zal hij vooral focussen op het adviseren van eindgebruikers over hun cybersecuritystrategie. “Dankzij de gebruiksvriendelijke en betaalbare oplossingen van AXS Guard kan ik nu ook KMO’s helpen met het implementeren van adequate cybersecurityoplossingen en tools, en zo hun cyberweerbaarheid verhogen”, besluit Debilde.