Nieuws Mechelen AZ Rivierenland zet medewerkers in als ambassadeurs

AZ Rivierenland zet medewerkers in als ambassadeurs

AZ Rivierenland zet medewerkers in als ambassadeurs

BORNEM – WILLEBROEK – REET – In 2019 zijn AZ Heilige Familie Rumst en de Sint-Jozefkliniek Bornem/Willebroek gefusioneerd tot AZ Rivierenland. Het regionaal ziekenhuis wil graag zijn troeven als werkgever in de kijker zetten en stelt daarom enkele nieuwigheden voor.

In het ziekenhuis heerst er een familiale sfeer. Daarom worden medewerkers ingezet als ambassadeurs en worden ze aangemoedigd om nieuwe collega’s aan te brengen. Brengt een collega iemand aan voor een openstaande functie, dan wordt het team beloond met cadeaubonnen van 250 euro per aanwerving.

Nieuwe medewerkers, stagiairs en studenten worden met open armen verwelkomd. Zij krijgen een persoonlijke begeleiding door een meter of peter en worden nauw opgevolgd door de dienst HR.

Er werd een nieuw campagnebeeld gecreëerd en de slogan ‘Samen sterk in zorg’ werd gelanceerd. De nieuwe campagne zal regelmatig verschijnen op sociale media, maar ook binnenkort in het straatbeeld op de dienstvoertuigen.

Maar ook de eigen medewerkers krijgen waardering. Enkele extralegale voordelen werden uitgebreid, zoals de verhoging van de maaltijdcheques voor ieder personeelslid naar 6 euro. Om een gezonde geest in een gezond lichaam te bevorderen moedigt AZ Rivierenland iedereen aan om met de fiets te komen. En met de opbrengst van de campagne ‘Cheers for champions’ worden twee nieuwe personeelsterrassen ingericht.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.