Nieuws Mechelen Baker Tilly lanceert extra HR-dienstverlening

Baker Tilly lanceert extra HR-dienstverlening

Baker Tilly lanceert extra HR-dienstverlening

MECHELEN – Baker Tilly, met onder andere een vestiging in Mechelen en gespecialiseerd in audit, accountancy, corporate finance en consultancy, vervolledigt zijn bestaand gamma met de nieuwe dienst “Payroll”. De dienst Payroll is een nieuwe stap in de ambitie om een allround HR-dienstverlening aan te bieden, een ‘one stop shop’.

“Er worden steeds hogere verwachtingen gesteld aan het HR-beleid,” zegt Lieven Nissens, HR Consultancy Director bij Baker Tilly. “De coronacrisis geeft daar een extra boost aan. De telewerkplicht gaat gepaard met het uitwerken van een telewerkbeleid, het toekennen van de juiste vergoedingen en de recente telewerkaangifte. Of neem de wijzigingen in de sociale wetgeving. Het HR-beleid moet zo telkens opnieuw worden aangepast. Een hele klus voor bedrijven om dat allemaal zelf te blijven opvolgen en correct uit te voeren. Baker Tilly neemt hen die zorgen uit handen.”

Met de nieuwe dienst neemt Baker Tilly als sociale dienstverlener alle payroll taken binnen een onderneming voor haar rekening. Klanten kunnen niet enkel bij het kantoor terecht voor hun loonadministratie en personeelsadministratie, maar ook voor sociaal juridisch advies.

De nieuwe dienst richt zich niet enkel op kmo’s, maar ook op nieuwe werkgevers. “Bij het starten met personeel horen ook de nodige formaliteiten, zoals het opmaken van een arbeidsreglement en arbeidsovereenkomsten. Na het afhandelen van de administratie,  blijven we nieuwe werkgevers verder ondersteunen met actueel sociaal juridisch advies,” zegt Yves Coppens, Tax Partner bij Baker Tilly. Ook buitenlandse werkgevers die met personeel starten in België of Belgische werkgevers die personeel in het buitenland tewerk stellen, staat Baker Tilly bij in hun payrollverplichtingen en met fiscaal advies.

Baker Tilly heeft vestigingen in Aalst, Brussel, Gent (Melle), Luik (Soumagne), Zele en Mechelen en telt meer dan 150 medewerkers.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Bornem
Bornem

Syneton overgenomen door Visma

BORNEM – Syneton, de Belgische marktleider op het gebied van kantoorbeheer voor accountants, wordt overgenomen door Visma, Europees leider in… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.