Nieuws Mechelen Barbarella en Otters & Flamingo’s delen winkel

Barbarella en Otters & Flamingo’s delen winkel

Barbarella en Otters & Flamingo’s delen winkel

Valerie Vanderghote is met Barbarella verhuisd naar de Guldenstraat 21 in Mechelen, waar ook Otters & Flamingo’s gevestigd is. Valerie (Barbarella) en Marjan en Nathalie (Otters & Flamingo’s) baten de winkel nu om beurt een week uit.

Het is niet voor het eerst dat Barbarella en Otters & Flamingo’s de handen in elkaar slaan.Onder de naam Barbarella verzamelt en verkoopt Valerie Vanderghote stijlvolle tweedehandskleding. Tot nu toe gebeurde dat in pop-ups. Voor één van die pop-ups werkte ze al samen met Otters & Flamingo’s, een webshop met tweedehands baby- en kinderkleding.

Elk een week

Zowel Barbarella als Otters & Flamingo’s zagen na de pop-up samenwerking een winkel op langere termijn wel zitten en ze gingen in zee met Mest vzw. Barbarella opende een pop-up in de Onze-Lieve-Vrouwestraat 22 en Otters & Flamingo’s kwam terecht in de Guldenstraat 13 (waar nu de pop-up van juwelenontwerpster Tess de Meerleer is).

Na een tijdje verlieten ze allebei om diverse redenen hun tijdelijke winkelpand, maar de zin om te ondernemen bleef. Toen Valerie de kans kreeg om de winkel in de Guldenstraat 21 te huren, zag ze dat in haar eentje niet zitten, en gooide opnieuw een visje uit richting Otters & Flamingo’s. Valerie en Marjan en Nathalie baten nu om beurt de winkel een week uit. Er wordt nog verder gedacht over een creatieve aanvulling op de winkel, zoals events met stijladvies of shopdagen.

Wie tweedehandskleding in goede staat naar de winkel wil brengen, kan dit doen na afspraak.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.