Barbarella neemt even Blops Communicatiemakers in

Barbarella logo defBarbarella is terug. De Mechelse madammen Ellen De Taey en Valérie Vanderghote slaan voor de tweede keer de handen in elkaar. Gedurende het weekend van 27 februari houden ze twee dagen een kwaliteitsvolle tweedehands dameskledingwinkel open, met net dat ietsje meer. Voor deze tweede editie van Barbarella, met als thema lente- en zomerkledij, stelt Bart Diricx van Blops Communicatiemakers zijn sfeervol kantoor in de Hanswijkstraat 33 ter beschikking. "Deze keer pakken we extra uit met een exclusieve workshop op vrijdagavond", zegt Ellen.

"Door nog mooie en kwalitatief goede kleding aan te bieden en dat te combineren met persoonlijk stijladvies, willen we aantonen dat modebewust zijn ook duurzaam kan zijn", legt Valérie uit. "Als je weet welke kleuren en stijl jou doen stralen, kan je miskopen vermijden. Dus ook in dat opzicht is deze unieke combinatie duurzaam." De vorige editie van november 2015 smaakte naar meer. De reacties op het persoonlijk stijladvies waren zó positief, dat er deze keer een versnelling hoger wordt geschakeld door heel het weekend te benutten.

Op zaterdag 27 en zondag 28 februari is de winkel doorlopend open van 10u tot 18u. "Om het geheel wat extra gezelligheid te geven, houden onze wederhelften een BarBar open", aldus Valérie. Hier kunnen wachtende mannen worden geparkeerd. Naast de winkel werkt Barbarella ook met individuele afspraken. Zo krijg je, na inschrijving en betaling, gedurende een half uur persoonlijke begeleiding van Ellen De Taey bij het vinden van een nieuwe outfit, rekening houdend met jouw ideale kleuren en stijl. Je krijgt er ook een glaasje bubbels bij. Vrijdagavond is er eveneens een exclusieve workshop waar maximaal 6 dames persoonlijk make-up advies krijgen in combinatie met stijladvies. En dit in avant-première van de winkel. "Op vrijdag wordt echt een totaalbeleving gecreëerd voor de dames. Een gezellige avond uit, in een losse en ontspannen sfeer, vergezeld van bubbels. Vier uur op en top me-time dus", zegt Ellen.

Heb je zelf ook nog mooie kleren in je kast hangen die je niet meer draagt, maar heb je geen tijd om ze zelf te verkopen? Selecteer de mooiste stuks en Barbarella verkoopt ze voor jou. Hoe groter het aanbod, hoe effectiever de impact van dit initiatief. Kleding kan na afspraak tot 22 februari worden ingeleverd.