shutterstock_391880887

BBC wil met bylt salesaanpak van bedrijven verbeteren

MECHELEN – Creatief B2B-bureau BBC uit Mechelen lanceert bylt, een spin-offbedrijf dat het verkoopproces van bedrijven wil verbeteren.

Bylt wil resultaten bereiken door met het sales enablement-platform Showpad te werken. De lancering van de spin-off is een logische volgende stap voor BBC, dat reeds jarenlang samenwerkt met Showpad. Bylt wil B2B-bedrijven helpen om hun salesaanpak nieuw leven in te blazen door opmerkelijke verkoopervaringen te creëren.

Jordan Audenaert, managing partner van BBC: “Als creatief B2B-bureau zijn we altijd op zoek naar de beste manier om de boodschap van onze klanten tot bij hun kopers te brengen. Showpad biedt ons de mogelijkheid om onze creatieve ideeën te transformeren naar sterk gepersonaliseerde ervaringen voor de kopers van onze klanten.”

Het platform zet de koper centraal en is volledig aan te passen aan de onderwerpen van het verkoopgesprek. Zo helpt bylt salesmedewerkers een relevant verhaal te vertellen dat de koper bijblijft.

Louis Jonckheere, chief product officer en medeoprichter van Showpad: “BBC is al sinds de start van Showpad een fantastische partner voor ons en onze klantencommunity. We zijn benieuwd om te zien hoe de lancering van bylt hun team doet groeien. We kijken er ook naar uit om te ontdekken hoe ze met hun expertise de koperservaring zullen verbeteren.”