Nieuws Mechelen BD myShopi neemt Dockx Select over

BD myShopi neemt Dockx Select over

BD myShopi neemt Dockx Select over

BORNEM – Onlangs opende BS myShopi een nieuw centraal distributiecentrum in Bornem. BD myShopi is het nummer 1 omni-channel activatieplatform in België, met meer dan 50 jaar ervaring in logistiek en offline en online consumentenactivatie. Vandaag kondigde het bedrijf de overname van Dockx Select aan. Dockx Select is onderdeel van de gekende Dockx Group.

Dockx Group was op zoek naar een overnemer om zich in de toekomst nog meer te focussen op de groei van haar kernactiviteiten van voornamelijk Dockx Rental, Dockx Movers en Dockx Rhenus Archisave. Na de overname blijven naast de 15 medewerkers van Dockx Select ook Commercial Director Mario De Bruyn en Operations Director Gert Van den Bossche aan boord.

CEO Raf Lambrix van BD myShopi verwelkomt na de overname van CityDepot, dat zich specialiseert in duurzame stadslogistiek, met Dockx Select een tweede gekende speler in de wereld van de gespecialiseerde omni-channel ‘last mile’ logistiek. “Dockx Select zorgt voor de levering van ‘oversized’ goederen voor retailers en producenten bij de consument. Die heeft de keuze om zijn bestelling thuis te laten leveren of op te halen in één van de 24 Dockx Select pick-up points. Voor BD myShopi is dit een volgende stap in de uitbouw van haar ‘smart logistics’ activiteiten.”

Ook Mario De Bruyn en Gert Van Den Bossche zien heel wat opportuniteiten in de overname door BD myShopi. “BD myShopi beschikt over 25 logistieke units op strategisch gelegen locaties in België alsook over een interessant klantportfolio waar specifieke logistieke noden zijn. Dit geeft ons de mogelijkheid om het unieke en uitgebreide logistieke dienstenpakket van Dockx Select nationaal uit te rollen en onze groei verder te accelereren.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.