Nieuws Mechelen BelOrta wordt partner van coöperatie EFC

BelOrta wordt partner van coöperatie EFC

BelOrta wordt partner van coöperatie EFC

BelOrta uit Sint-Katelijne-Waver heeft zich aangesloten bij de European Fruit Cooperation (EFC) als aandeelhouder en Belgische licensed partner voor de merken Kanzi® en Greenstar® (beide appelen) en de Migo®-peer.

EFC is een coöperatieve onderneming van het Nederlandse Koninklijke Fruitmasters, het Duitse WOG (Württembergische Obstgenossenschaft) Raiffeisen e.G. en nu dus ook de nieuwe Belgische partner BelOrta. EFC werkt voor ongeveer 1.600 fruitproducenten die samen goed zijn voor een jaarlijkse omzet van 330 miljoen euro.

Ilse Hayen, CEO van EFC: “We zijn trots en blij met onze nieuwe aandeelhouder en licensed partner in België. BelOrta is een sterke commerciële organisatie met een duidelijke en inspirerende visie op de wereldwijde toekomst van fruit en groenten. Dit partnership zal onze marktpositie versterken.”

Ook Filip Fontaine, CEO van BelOrta, is opgetogen over de overeenkomst: ”We zijn blij om deel uit te maken van deze uitmuntende club van vooraanstaande professionals. Dit is een volgende stap in onze evolutie in de fruitsector. Dit partnership past perfect in onze langetermijnstrategie van innoveren en het toevoegen van variëteiten aan ons assortiment.”

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.