h-eat

Biestro H-eat voor het eerst op Antwerpen Proeft

BORNEM - Biestro H-eat uit Bornem neemt voor het eerst deel aan het culinair festival Antwerpen Proeft.

Een open keuken, verse en indien mogelijk biologische producten, verrassende en lichte bereidingen, dat zijn een paar van de sterkhouders van de alom geprezen Biestro H-eat. De gerechten krijgen steeds een persoonlijke toets, en dat zullen ze binnenkort ook in Antwerpen weten.

Van 10 tot 13 mei neemt het team van Biestro H-eat deel aan Antwerpen Proeft. Hun foodtruck zal naast die van andere klasserestaurants aan de Antwerpse Waagnatie staan.

"Je zult er twee van onze paradepaardjes kunnen proeven in een topkader van sfeer, zon en gastronomie", aldus het Bornemse team. Eén van de geserveerde gerechten wordt waarschijnlijk de hamburger met draadjesvlees.

Biestro H-eat opende twee jaar geleden. Gastvrouw is Ellen Nijs, en in de keuken staan onder meer Koen De Smet en Glenn De Cock. Ellen en Koen baatten voorheen De Notelaer in Bornem uit en zijn de schoonouders van Glenn.