Nieuws Mechelen Bijzaak: Walk to work

Bijzaak: Walk to work

Bijzaak: Walk to work

Op vrijdag sluiten we de week van ‘Made in Mechelen’ af met een eigenzinnige terugblik op de voorbije dagen of een vooruitblik op de komende week. Hoofdzaak of bijzaak, het maakt niet uit.

De Tournée Minerale, de Veggie Challenge, … Ik heb ze allemaal aan mij laten voorbij gaan dit jaar. Maar vandaag doe ik wel mee. Vandaag is het namelijk Walk to Work day. Een makkie, aangezien ik net als de meesten onder u meestal van thuis uit werk.

Maar omdat voldoende beweging per dag belangrijk is, zeker als je de hele dag aan je scherm gekluisterd zit, doe ik vandaag toch mee aan Walk to Work.
En om het niet te houden bij een wandeling van de keuken naar mijn bureel, af en toe een uitstapje naar de WC en een wandelzoektocht door de frigo naar iets wat op een lunch lijkt, daag ik mezelf uit.

Mijn bureaustoel zet ik aan de kant. Op de zolder vond ik zo’n grote zitbal. Mijn dochter had die ooit eens absoluut nodig om haar rug te sparen. Twee dagen later was die rug al helemaal terug in orde en kreeg de bal een laatste rustplaats op de zolder.
Ik heb mij voorgenomen om niet alleen stil te zitten op die bal, maar ook enkele balansoefeningen uit te voeren. Mocht u volgende week in Made in Mechelen dus een andere naam zien staan onder de artikels, dan weet u hoe dat komt.

Ik heb trouwens nog meer goede voornemens. Ik wil niet alleen vandaag maar ook in het weekend wat meer bewegen. Een Paaspauze? Dat is aan mij niet besteed. Zo ga ik zondag bijvoorbeeld een hele dag met sport bezig te zijn.
Wie denkt u trouwens dat de winnaar wordt? Van Aert, Van der Poel, of toch iemand anders…

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.