huddle-room

BIS creëert samenwerkplekken

Het Mechelse BIS NV heeft zijn showroom op Mechelen Noord grondig vernieuwd. Eén van de meest opvallende onderdelen van het nieuwe BIS Experience Center is Collaboration, een ruimte die optimaal is ingericht om te (video)vergaderen.

Tijdens de voorstelling van het Experience Center op 20 april kunnen ondernemers tevens kennismaken met de BIS Huddleroom, de nieuwe modulaire maatwerkoplossing om samen te werken.

"De Huddle Solutions zijn bedoeld voor enkele werknemers die snel even ergens willen zitten voor informeel teamoverleg of om samen aan een project te werken. Er is steeds meer behoefte aan dergelijke samenwerkplekken, en BIS anticipeert hierop met een volledige line-up Huddle Solutions. We hebben 7 alles-in-een oplossingen die uitnodigen om snel en efficiënt samen te werken."

De BIS Huddle Solutions zijn modulair, kunnen vrij in een ruimte worden gezet en bieden plaats aan maximum vijf personen. Deze samenwerkplekken zijn allemaal voorzien van een 49 inch LCD scherm, USB oplaadmogelijkheden en de mogelijkheid om zowel bedraad als draadloos beeld van een laptop, tablet of smartphone op het scherm te tonen. Door slimme sensoren zal het beeldscherm actief worden wanneer iemand plaatsneemt in de Huddle en worden er op het scherm instructies gegeven voor het aansluiten van een eigen toestel. Dit is zo gebruiksvriendelijk dat iedereen gebruik kan maken van de BIS Huddle Solutions.

Er zijn verschillende Huddles beschikbaar: voor staand en voor zittend overleg en met meer en minder privacy. Ze kunnen eventueel in een later stadium eenvoudig aangepast worden. Met een tussenmodule kan een Huddle voor zittend overleg worden getransformeerd in een plek die geschikt is voor staande teammeetings.