Nieuws Mechelen BIS introduceert StarLeaf

BIS introduceert StarLeaf

BIS introduceert StarLeaf

BISstarleafBIS, gevestigd in industriezone Mechelen-Noord, introduceert StarLeaf, een toonaangevende oplossing voor videoconferenties via de cloud.

StarLeaf is het eerste echte cloud gebaseerde video conferencing platform van de stichters van Codian, met reeds tal van gerenommeerde klanten. Dankzij dit systeem kunt u vergaderen met iedereen via video: point-to-point, multi-point, datasharing enz zonder dure investeringen in netwerkinfrastructuur.
StarLeaf heeft software en hardware video endpoints voor in vergaderruimtes, op laptops, smartphones en tablets. Het beheer vraagt geen speciale vaardigheden of opleidingen en StarLeaf werkt naadloos samen met MicroSoft Lync en met bestaande Cisco-, Lifesize- en Polycom VC-infrastructuur.

Interessant voordeel is dat u iedereen gratis kunt uitnodigen om deel te nemen. U kunt een onbeperkt aantal softclients gratis verspreiden en deze kunnen gratis point-to-point video calls opzetten met één en dezelfde interface ongeacht het platform dat u gebruikt.

BIS Mechelen stelt deze ‘videocommunicatie via de cloud ‘ voor op 27 januari van 14 tot 17 uur in zijn kantoren aan de Wayenborgstraat 1 in Mechelen. Er zijn live demo’s en aanwezigen kunnen vrijblijvend hun project of vragen voorleggen aan BIS en specialisten van StarLeaf.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.