Nieuws Mechelen Bluecrux neemt PlanDomino over

Bluecrux neemt PlanDomino over

Bluecrux neemt PlanDomino over

MECHELEN – Het Mechelse Bluecrux is een toonaangevende leverancier in proces- en technologieoplossingen voor planning, operations en transformatie. Het bedrijf kondigt de overname aan van PlanDomino, een Ierse start-up die focust op de planning van kwaliteitscontroles in laboratoria.

Deze overname verstevigt de toppositie van BINOCS, de SaaS-applicatie van bluecrux voor de planning van kwaliteitscontroles en R&D in laboratoria, als absolute leider in de markt. Er is veel vraag naar oplossingen voor de planning van kwaliteitscontroles en R&D. Laboratoriummedewerkers hebben ontdekt dat daardoor heel wat bespaard kan worden en de efficiëntie aanzienlijk stijgt. De afgelopen twee jaar is de BINOCS-divisie van bluecrux jaarlijks verdubbeld in omvang en uitgegroeid tot de absolute marktleider voor digitale planning in laboratoria.

BINOCS werd gelanceerd in 2015 toen twee grote farmaceutische bedrijven samen met bluecrux een oplossing ontwikkelden om het gebruik van middelen en de opvolging van planningen in laboratoria te verbeteren. Vandaag gebruiken meer dan 1000 teams over de hele wereld BINOCS als essentieel onderdeel in hun streven naar operationele uitmuntendheid.

“De overname van PlanDomino past perfect in onze verdere groeistrategie”, bevestigt Koen Jaspers, medeoprichter en CEO van bluecrux. “Ze versterkt onze leiderspositie in Life Sciences  transformatie. Naast het hoofdkantoor in België en een vestiging in New Jersey (VS) hebben we nu dus ook een filiaal in Ierland. We zijn erg blij een derde hub voor toptalent te kunnen creëren.”

www.bluecrux.com

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Heist-op-den-Berg
Heist-op-den-Berg

Heists farmabedrijf MSD wordt Organon

HEIST-OP-DEN-BERG – Farmareus MSD heeft in Heist-op-den-Berg een productie- en verpakkingsafdeling. Die verandert zijn naam nu naar Organon. Dat is… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.