Nieuws Mechelen BMW Belux blijft geloven in Rode Duivels

BMW Belux blijft geloven in Rode Duivels

BMW Belux blijft geloven in Rode Duivels

rodeduivelsIn 2012 startte BMW Belux, met hoofdkantoor in Bornem, een samenwerking met de Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB). Met het Europese Kampioenschap voor de deur hebben BMW Belux en de KBVB hun samenwerkingscontract met vier jaar verlengd.

De samenwerking van BMW Belux met de KBVB die in 2012 begon, betekende een wereldpremière voor het merk, aangezien BMW nog nooit partner was geweest van een nationale voetbalfederatie.

“BMW associeert zich al lang met de sportwereld: van motorsport en golf tot en met het partnerschap met de familie Borlée in het atletiek. Sinds 2012 linkt ons merk zijn imago ook aan Belgisch voetbal op het hoogste niveau”, verklaart Jean-Philippe Parain, CEO en Voorzitter van BMW Group Belux. “Na de uitstekende samenwerking met de KBVB en de positieve return tijdens de voorbije vier jaar, hebben we beslist om ons samenwerkingscontract met nog eens vier jaar te verlengen.”

Het partnerschap met het nationale voetbalelftal heeft BMW in contact gebracht met een groter publiek dat interesse heeft in de nieuwste producten van BMW zoals de BMW 2 Reeks Active Tourer en Gran Tourer, en de elektrische stadswagen BMW i3.

Het enthousiasme voor de samenwerking is wederzijds. Francois De Keersmaecker, voorzitter van de Voetbalbond: “Het is voor de KBVB een eer om gelinkt te worden aan een prestigieus merk zoals BMW. We hernieuwen de traditie om samen te werken met een autoconstructeur als één van onze voornaamste sponsors. We zijn bijzonder gelukkig dat BMW de Rode Duivels blijft steunen tijdens onze volgende sportieve uitdagingen.”

Jean-Philippe Parain: “De Rode Duivels zijn een prestigieus ‘merk’ dat een grote visibiliteit geniet. BMW geniet op zijn beurt van een sterk imago, wereldwijd maar vooral in België. Zowel de Koninklijke Belgische Voetbalbond als BMW zijn ambitieus en streven ernaar de beste te zijn in hun eigen vak.”

Rode Duivel Dries Mertens is sinds 2014 BMW Friend, net als Maxime Martin, officiële racepiloot van BMW Motorsport, de atletiekfamilie Borlée, acteur Matthias Schoenaerts en DJ’s Dimitri Vegas & Like Mike.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.