tom-van-assche-corpo

BMW Belux en vele andere concessiehouders vallen in de prijzen

MECHELEN/BORNEM – Tom Van Assche, corporate sales manager bij BMW Group Belux, is de nieuwe Fleet manager van het jaar. Vakmagazine Fleet riep bovendien heel wat dealers uit de regio uit tot beste van Vlaanderen en sommige zelfs van België voor hun merk, zoals Kia Vermant, Jennes, Houman en Leo Peeters.

Eddy Haesendonck, president en ceo van BMW Group Belux, feliciteert Fleet manager van het jaar Tom Van Assche en zijn team:

“Deze award is een erkenning van de inspanningen die het ganse corporate sales team van BMW Group Belux al vele jaren levert voor zijn fleetklanten. Steeds gaan we op zoek naar de gepaste mobiliteitsoplossingen in functie van de noden en verwachtingen van iedere klant. De rol van Tom en zijn team is de voorbije jaren dan ook geëvolueerd naar mobiliteitsadviseurs. De titel van Fleet Manager of the Year binnenhalen, illustreert het grote vertrouwen van de professionele klanten in Tom en bij uitbreiding in de mobiliteitsoplossingen van BMW Group.”

Tom Van Assche startte in 2012 zijn carrière bij BMW Group Belux. In 2014 werd hij business manager corporate sales en anderhalf jaar geleden werd hij benoemd tot corporate sales manager.

Tweemaal prijs

Vermant Automotive Group sloeg een dubbelslag en werd met Kia en Volvo Fleet Dealer van het jaar. Volvo Vermant is de beste in Vlaanderen en Kia Vermant won de nationale award voor Kia.

Julie Vermant, business development manager bij Vermant Automotive Group en Kjell Conings, fleetverantwoordelijke bij Kia Vermant, namen in de Mechelse Nekkerhal de prijzen in ontvangst en dankten de jury in naam van het volledige verkoopsteam.

“De uitgekiende fleetstrategie van de Vermant Group, waarbij een uitstekende relatie met alle fleetpartners en een professionele aanpak door het volledige Vermant-verkoopsteam centraal staan, maakt van de Vermant Automotive Group de geprefereerde mobiliteitspartner op de as Brussel-Antwerpen”, zegt gedelegeerd bestuurder Guy Vermant.

“Elke dag opnieuw streven we met alle collega’s naar een uitstekende klantentevredenheid voor onze particuliere en professionele klanten. Het winnen van deze award voor zowel Volvo als Kia bevestigt dat onze aanpak vruchten afwerpt. Hier mogen we trots op zijn.”

En er vielen nog concessiehouders uit de regio in de prijzen. Jennes NV uit Boortmeerbeek was de beste van Vlaanderen en van België voor Audi en Volkswagen en Jorssen-Zuid uit Aartselaar-Puurs eindigde in Vlaanderen op nr. 1 voor BMW-MINI. Houman uit Rijmenam werd de Vlaamse nr. 1 voor vier merken: Mitsubishi, SsangYong, Suzuki en Isuzu, en was de beste van België voor Isuzu, Suzuki en SsangYong. JLR Fidenco uit Mechelen werd bekroond voor Jaguar/Land Rover in Vlaanderen en Leo Peeters uit Mechelen was de beste van Vlaanderen en van België voor Nissan.