Nieuws BMW Group Juma Mechelen-Leuven is de nieuwe wagenpartner van KV Mechelen

BMW Group Juma Mechelen-Leuven is de nieuwe wagenpartner van KV Mechelen

Foto: BMW & MINI Juma Leuven -Mechelen

BMW Group Juma Mechelen-Leuven is de nieuwe wagenpartner van KV Mechelen

MECHELEN – BMW Group Juma Mechelen-Leuven wordt vanaf 1 januari 2023 de exclusieve wagenpartner van KV Mechelen voor de komende 3 seizoenen. Spelers, staff en medewerkers van de club zullen binnenkort kunnen rondrijden met een wagen geleverd door de bekende BMW concessiehouder uit Mechelen.

De vloot van meer dan 40 wagens zal volledig bestaan uit milieuvriendelijke plug-in hybride modellen, meer bepaald de nieuwe BMW 3 Reeks Berline en Touring. Alvorens de KVM-spelers met de wagens rijden, krijgen ze tijdens een infosessie alle tips en tricks om hun wagen ook optimaal en duurzaam te gebruiken.

Uiteraard is BMW Juma niet nieuw als partner van KV Mechelen. Het bedrijf is al meer dan 30 jaar een trouwe businesspartner van de club en is vaak aanwezig met klanten en prospecten in het AFAS Stadion.

Plug-in hybride modellen

“Met enige fierheid kunnen we ons vanaf heden automotive partner van KV Mechelen noemen. De afgelopen maanden hebben we hard gewerkt om tot een overeenkomst te komen die voor beide partijen gunstig is”, zegt Gunter Van Lent, concessiehouder BMW Juma Mechelen-Leuven. “Dankzij de uitgebreide analyse van ons fleet team en ondersteuning van de leasingmaatschappij ALD Automotive kan KV Mechelen nu haar wagenpark vergroenen met onze milieuvriendelijke en fiscaal interessante modellen.”

“We zijn er ons van bewust dat de automotive wereld geen eenvoudige tijd doormaakt”, voegt Frank Lagast, CEO KV Mechelen toe. “We zijn dan ook verheugd dat BMW Juma met een mooi voorstel is gekomen, één waarbij we elkaar kunnen versterken. Het feit dat BMW Juma de club al sinds jaar en dag trouw is, maakt het verhaal alleen maar mooier. Wel wil ik onze vorige partner, Mercedes-Benz Mechelen, nog nadrukkelijk bedanken voor de constructieve samenwerking van de afgelopen seizoenen”, klinkt het nog.

Tijdens de wedstrijd KV Mechelen – Seraing van komende zaterdag zal je BMW Juma al in het stadion zien opduiken.

 

 

Reageer op dit bericht

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.