Tim Djemalli Foto: RR

BMW & MINI Juma Leuven-Mechelen trekt Tim Djemmali aan als nieuwe operationele directeur

BMW & MINI Juma Leuven-Mechelen heeft Tim Djemmali aangesteld als nieuwe operationele directeur. In die functie zal Tim zich richten op het versterken van de klantenervaring, het verbeteren van de klantenservice en nog meer inzetten op duurzame klantenrelaties. Volgens de autoverdeler zal “zijn strategisch inzicht en doelgerichte aanpak Juma Leuven helpen om hun positie als marktleider in de regio verder te versterken”.

“We zijn verheugd om aan te kondigen dat Tim Djemmali is toegetreden tot ons team als de nieuwe operationele directeur van BMW & MINI Juma Leuven. Met een schat aan ervaring en een ongeëvenaarde passie voor de auto-industrie, zijn we ervan overtuigd dat Tim een waardevolle aanwinst zal zijn voor ons bedrijf en voor de Juma-familie”, zegt Gunter Van Lent, concessiehouder van BMW & MINI Juma Leuven-Mechelen.

Indrukwekkend trackrecord

“Tim brengt een indrukwekkend trackrecord met zich mee in het leiden van operationele processen en het stimuleren van groei binnen de automotive sector. Zijn deskundigheid en leiderschapskwaliteiten zullen van onschatbare waarde zijn als we streven naar voortdurende verbetering en klanttevredenheid.”

Ook Djemmali zelf is opgetogen om te kunnen beginnen aan deze uitdaging. “Ik ben trots en verheugd om de rol van operationeel directeur op me te nemen en voort te bouwen op het succes van Juma Leuven”, zegt hij over zijn nieuwe functie. “Na een korte afwezigheid van zeven maanden keer ik terug naar mijn passie, de autosector. Mijn korte tijd weg van de autosector heeft me de kans gegeven om te reflecteren en te groeien, zowel professioneel als persoonlijk.”

“Nu, met vernieuwde energie en een brok ervaring, sta ik klaar om mijn bijdrage te leveren aan het voortdurende succes van deze prachtige groep en het blijven versterken van onze lokale verankering”, klinkt het nog.